V sistem salon namještaja, domaća Banjalučka firma, Vam nudi mogućnost izrade francuskih i dječijih ležajeva prema Vama odgovarajućoj dimenziji i željenoj boji. Nudimo Vam mogućnost izrade francuskih i dječijih ležajeva sa madracem i bez madraca. Posjetite nas prodajni salon u Banja Luci i pogledajte našu široku ponudu.

Dobar san Vas čini raspoloženijim i zdravijim samim tim je odabir francuskog ležaja bitan. Da bi san bio dobar glavni fokus treba biti na odabiru madraca. Francuski i dječiji ležajevi se mogu raditi sa posjedovanjem madraca ili uz posebno dodavanje madraca. Kupovinom francuskog i dječijeg ležaja koji posjeduje madrac zapravo Ste odabrali najtraženiji i najprodavaniji proizvod. Ležaj posjeduje madrac sa bonell oprugama. Zbog velikog izbora madraca i različitosti zahtjeva u ponudi Vam nudimo francuski i dječiji ležaj sa posjedovanje latoflex letvica ili sa podnicom. Za takav ležaj imate mogućnost dodavanja svog madraca ili kupovinom posebno madraca kod nas. 

Nakon odabira madraca fokus prelazi na estetiku kreveta. Budući da je u pitanju izrada francuskog ležaja po mjeri prilagođavamo izradu prema Vašim zahtjevima. Zahtjev kao što je sanduk za stvari je moguće ispoštovati za svaki francuski i dječiji ležaj. Kupac odlučuje o dimenzijama i oblicima uzglavlja i kutije ležaja. Moguće dodavanje i uznožja. Uzglavlje je moguće izraditi u raznim oblicima uz dodavanje raznih vrsta štepova, dugmića ili cirkona.