V sistem salon namještaja, domaća Banjalučka firma, Vam nudi mogućnost izrade garnitura prema Vama odgovarajućoj dimenziji i željenoj boji. Nudimo Vam mogućnost izrade ugaonih garnitura i TDF garnitura. Posjetite naš prodajni salon u Banja Luci i pogledajte našu široku ponudu.

Prilikom izrade garnitura osluškujemo potrebe klijenta do sitnih detalja i dopuštamo da kreira kutak baš po svojoj želji, uz konsultacije sa našim stručnim timom. Klijent prije svega može da utiče na promjenu dimenzije i boje u odnosu na postojeće garniture, kao i mogućnost izmjene fizičkog izgleda. Takođe, detalji kao što su vrsta punjenja na sjedištu, oblik, boja i dimenzija nogica, posebni štepovi koji čine garnituru bogatijom su prije svega izbor klijenta. Posebni zahtjevi kao što je potreba da garnitura posjeduje opciju razvlačenja i sanduk za stvari je moguća.

Analizirajući zahtjeve klijenta stručni tim pravi ponudu klijentu koja maksimalno ide u prlog klijentu. U slučaju neodlučnosti i nerazumjevanja materije naš tim je tu da Vas informiše do sitnog detalja. Za ono što mislite da je nemoguće kod nas je moguće. Prezentovanjem naše ponude za Vas uvjeti ćete se da je moguće ukladiti željeni namještaj sa ostatkom Vašeg doma.