V sistem salon namještaja Vam nudi mogućnost izrade lazy bag-a u boji i veličini po želji. Lazy bag se koristi kao dio namještaja koji pruža maksimalan komfor i sigurnu udobnost. Veliki izbor lazy bag-ova i vreća za sjedenje, za djecu i odrasle.

Zahvaljujući svom sofisticiranom sastavu i veličini lazy bag je dio namještaja koji se prilagođava svakom prostoru. Jednostavno se premješta sa jednog mjesta na drugo, prilikom čega ne dolazi do oštećenja i lako se održava. Birate boju i vrstu materijala. Za lazy bag se koriste impregnirani materijali za lakše održavanje i veću otpostnost na habanje. Na ivica se rade dupli šavovi. Na dnu se radi skriveni rajfešluz za mogućnost kasnijeg dopunjavanja punjenja. Duplo dno je sastavni dio koji pruža sigurnost da će punjenje ostati u lazy bag-u. Lazy bag-ovi i vreće za sjedenje su punjeni granulama koje se maksimalno prilagođavaju Vašem tijelu i pružaju Vam zasluženu udobnost. 

Lazy bag se može koristiti u sklopu dnevne sobe umjesto fotelje, za dječije sobe, za neki posebno opremljen kutak, opremanje igraonica, ugostiteljskih objekata…. Namjenjen je svim uzrastima isključivo za pružanje komfora i uživanja.